PROFESSIONAL GATE
TO REAL ESTATE
REALITNÍ KANCELÁŘ

CZE   ENG   RUS

Novinky

Novinky


CENTRAL GROUP zahajuje prodej nového projektu Letňanské zahrady. Vybírejte z široké nabídky moderních bytů v Praze 9 blízko metra nyní se zaváděcí sle / 17.03.2015 / 

Od března zahajuje společnost CENTRAL GROUP prodej první etapy nového projektu Letňanské zahrady. Tato lokalita se zaměřuje zejména na rodinné bydlení, proto je v nabídce navrženo více větších bytů pro rodiny.

Ceny bytů ALL INCLUSIVE včetně DPH, příslušenství a vysokého standardu provedení KOMFORT zde začínají již na 30.500 Kč za metr čtvereční. To znamená, že byty 1+kk pořídí zájemci již od 1,4 milionu Kč, byty 2+kk startují na 2,4 mil. Kč, dispozice 3+kk jsou k mání od 2,9 mil. Kč a ceny bytů 4+kk začínají na 3,9 milionu korun.

V první etapě vzniknou čtyři atraktivní pětipodlažní viladomy s celkem 131 byty o dispozicích od 1+kk až po 4+kk a s komerčním prostorem v přízemí vhodným pro zřízení kavárny a obchodu. U bytů v horních ustupujících podlažích jsou navrženy atraktivní střešní terasy, zajímavou alternativou pro aktivní rodiny s dětmi mohou být byty v přízemí s velkorysými předzahrádkami o výměře až 355 m2. Byty nabízejí vysoký standard provedení KOMFORT. Úsporu nákladů na bydlení zajistí třída energetické náročnosti budovy B. Výstavba již probíhá, první etapa projektu bude dokončena v červnu 2016.

Projekt
Letňanské zahrady navazuje na již dokončenou a velmi úspěšnou lokalitu Nové Letňany, v níž CENTRAL GROUP v uplynulých letech úspěšně prodal již přes 700 bytů. Lokalita vyniká kompletní občanskou vybaveností, blízkostí stanice metra C – Letňany a oblíbeného nákupního a zábavního centra OC Letňany. V sousedství projektu se nachází nový lesopark se stezkami pro běžce, bruslaře i cyklisty. Letňanské zahrady jsou tak ideální volbou pro všechny, kdo hledají moderní a cenově dostupné bydlení v přírodě a přitom se všemi výhodami města na dosah. 

CHECH REAL ESTATE © 2011

design by firmstyler
Сайты Чехии